AMSTERDAM – Voetballer Wesley Sneijder sluit niet uit dat hij in de toekomst een relatie met Yolanthe Cabau van Kasbergen krijgt. “Yolanthe is erg lief en vooral zorgzaam.”

Dit zegt hij in een interview met de Privé. “Als we samen zijn, voelt dat goed. We zijn zeker bezig om dit uit te bouwen”, zo vertelt de voetballer tijdens zijn vakantie op Ibiza.

Sneijder, waarvan begin dit jaar bekend werd dat hij gaat scheiden van zijn vrouw en jeugdliefde Ramona, vindt het jammer dat de presentatrice niet met hem mee op vakantie is. “Ik had het graag anders gezien.”

Contact

Wel heeft hij tijdens zijn vakantie veel contact met Yolanthe. “Het is onzin om te zeggen dat we geen contact hebben. Yolanthe en ik hebben het heel gezellig. Zo vaak als het kan proberen we elkaar op te zoeken.

“Wij lijken veel op elkaar. Soms is één woord al genoeg.”

Zoen

In mei werden de twee zoenend gespot in een parkeergarage, toen nog niet bekend was dat de relatie van Yolanthe en Jan Smit verbroken was. Sindsdien werden ze meerdere malen samen gespot, zoals bij het concert van de Toppers in Amsterdam.

Volgens het weekblad Story is Jan Smit tijdens zijn relatie met Yolanthe vreemdgegaan met de Volendamse Liza, zo werd woensdag bekend.