AMSTERDAM - Michael Jackson woog op het moment van overlijden nog maar vijftig kilo. Dat meldt de Britse tabloid The Sun die claimt het autopsierapport in handen te hebben.

Jackson had geen voedsel in zijn maag, maar wel pillen. Verder had hij gebroken ribben en naaldwonden bij zijn hart.

Entertainmentwebsite TMZ beweert echter op basis van eigen onderzoek dat het autopsierapport nep is.

Jackson zou volgens The Sun zo mager zijn geweest, omdat hij al tijden nog maar één maaltijd per dag at. Doordat er pijnstillers werden geinjecteerd zouden er naaldwonden zijn ontstaan.

De gebroken ribben zouden het gevolg zijn van de reanimatie die werd uitgevoerd toen de popster bewusteloos werd aangetroffen.

Uit het autopsierapport komt verder naar voren dat Jackson amper haar zou hebben gehad. De King of Pop zou slechts nog wat donshaar op zijn hoofd hebben gehad. Verder zat zijn lichaam onder de littekens, die onstaan zouden zijn bij maar liefst dertien cosmetische operaties.

Anonieme zaaddonor

Maandag werden er ook nog andere onthullingen gedaan. Zo zegt Debbie Rowe, de moeder van Jacksons oudste twee kinderen, in een interview met News of the World dat de King of Pop niet hun echte vader is. Prince Michael Junior en Paris Michael Katherine zouden door een anonieme zaaddonor zijn verwekt. Dat zou ook verklaren waarom de kinderen blank zijn.

Geld zou voor Rowe de reden zijn geweest om draagmoeder te worden. "Michael was net gescheiden, hij was eenzaam en wilde kinderen. Ik was degene die hem voorstelde om draagmoeder te worden. Ik bood hem mijn baarmoeder aan. Het was een geschenk. Het was iets wat ik deed om hem gelukkig te maken."

Rowe vervolgt: "Het was niet Michaels sperma. Ik werd ervoor betaald en ging verder met mijn leven. Ik weet dat ik deze kinderen nooit meer zal zien."

Kinderen

Rowe heeft het idee dat ze geen goede moeder zou zijn. "Ik wil deze kinderen ook niet in mijn leven."

Rowe werkte als receptionist in een huidkliniek toen zij Jackson ontmoette. Ze konden het goed met elkaar vinden en in 1996 gaven zij elkaar het jawoord. In 1999 scheidde het koppel.