AMSTERDAM - Renate Verbaan wil haar huwelijk met Winston Gerschtanowitz waarschijnlijk klein houden. Maar dat is dan ook het enige waar ze al een beetje over uit is. "We hebben nog geen datum geprikt en ik weet ook niet welke jurk ik wil", zegt de 29-jarige presentatrice in Grazia.

Verbaan weet ook nog niet wat voor een soort bruiloft ze wenst. Wel lijkt het haar leuk als haar zoontje Julian een rol krijgt in de trouwceremonie.

"Maar of dat als jonker zal zijn? Mijn zoon kennende kan ik dan achter onze ringen aan rennen. Zo'n sodemieter is het wel", aldus de presentatrice in het tijdschrift.

Vorige maand werd Verbaan op spectaculaire wijze ten huwelijk gevraagd. Ze moest naar New York voor een modeshoot, terwijl Gerschtanowitz thuis zou blijven. Hij ging echter stiekem naar New York om haar te verrassen. Op Times Square verscheen er een grote foto van hun op een groot scherm met een huwelijksaanzoek.

Topactie

"Het was zo'n rare gewaarwording om mijn hoofd levensgroot op Times Square te zien", zegt Verbaan nu. "En die toeristen om ons heen maar joelen. Ik vond het zo'n topactie van hem. Winston heeft echt punten gescoord met zijn grootse aanzoek."

Ook al heeft Verbaan al bijna tien jaar een relatie met haar vriend, verloofd zijn vindt ze heel bijzonder. "We hebben sinds vorig jaar een prachtig kind, dus de verbinding was er al, maar dit is echt de kers op de slagroomtaart. En ik moet zeggen dat het de gewone doordeweekse dagen wel iets romantischer maakt."