AMSTERDAM - Peter Andre vindt het vreselijk om zijn ex-vrouw Jordan zo los te zien gaan op Ibiza. De Mysterious Girl-zanger zegt het onbegrijpelijk te vinden dat een moeder zich zo gedraagt. "Ze is net een wild beest", zegt hij tegen de Sunday Mirror.

"Ik herken haar niet als mijn vrouw. Het voelt alsof ons huwelijk een schijnvertoning is geweest. Al die foto's van haar in de media, dronken en met blote borsten; ik kan er wel om huilen", aldus Andre in de Britse krant.

Andre vraagt zich ook af wat hun kroost hiervan moet denken. Heeft ze enig idee hoe dit voor haar kinderen moet zijn?", tiert de 36-jarige Andre. "Hoe zouden de kinderen zich voelen als zij lezen hoe hun moeder zich gedraagt? Het is net een gekooid beest dat zojuist is losgelaten."

Scheiding

Andre verblijft momenteel met zijn drie kinderen in zijn vakantiehuis te Cyprus. Glamourmodel Jordan, die in het echt Katie Price heet, is maandag naar feesteiland Ibiza gevlogen om over daar al feestend en drinkend over haar scheiding heen te komen.

Al de hele week is Jordan volop in het nieuws, vanwege haar voortdurende dronkenschap, topless uitstapjes en gesjans met mannen. Naar verluidt heeft het 31-jarige model haar oog laten vallen op de 28-jarige Anthony Lowther. De twee hangen voortdurend om elkaar heen.

In mei maakten Peter Andre en Jordan bekend dat ze na een huwelijk van 4,5 jaar uit elkaar gaan. Ze waren vooral bekend door hun realitysoap die ook in Nederland is uitgezonden.

Jordan op Ibiza