AMSTERDAM - Sacha Baron Cohen, bekend van typetjes als Ali G, Borat en Brüno, heeft het te druk voor zijn eigen bruiloft. De Britse krant Daily Mail schrijft dat de komiek en zijn verloofde, actrice Isla Fisher, hun trouwplannen wederom in de koelkast hebben gezet.

Het stel is al zeven jaar bij elkaar en was oorspronkelijk van plan om in augustus 2006 te trouwen. De twee zouden hun zinnen hebben gezet op een trouwlocatie in Italië. Dat feest ging niet door omdat de kosten de pan uitrezen.

Nu hebben de geliefden het te druk om een bruiloft voor te bereiden. Fisher zou op het punt staan te tekenen voor 'Your highness', een comedy die in Ierland opgenomen wordt.

"Als ze haar handtekening zet, zal het stel met dochtertje Olivia een tijdje in Ierland gaan wonen", weet een vriend van het stel. "Met al hun projecten hebben Isla en Sacha geen tijd voor een bruiloft."

Brüno

Baron Cohen is druk in de weer met de promotie van zijn nieuwste film 'Brüno'. De comedy beleefde zaterdagavond een speciale voorpremière in het Amsterdamse Tuschinski Theater.

Baron Cohen was bij de vertoning aanwezig, een dag eerder maakte hij als Brüno de hoofdstad onveilig.

Geheel in de stijl van de Toppers maakte de komiek vrijdag per jetski een tochtje over de grachten om vervolgens het 'pink light district' te openen.