AMSTERDAM - Jordan maakt het behoorlijk bont tijdens haar vakantie op Ibiza. Het Britse glamourmodel, dat vijf weken terug door haar man Peter Andre werd gedumpt, uitte dinsdagnacht bedreigingen naar een meisje, liet haar ondergoed zien, danste op tafels en schold een fan uit.

Jordan, die in het echt Katie Price heet, is sinds maandag met acht vrienden op het Spaanse feesteiland om over haar breuk met Peter Andre heen te komen. En dat lijkt goed te lukken. Sinds haar aankomst lijkt het model voortdurend dronken te zijn en dinsdagnacht maakte ze het in club Eden wel heel bont.

Volgens de Britse krant The Sun bedreigde ze daar een meisje, omdat ze dacht dat zij een vriendin was van Peter Andre. Volgens een bron zei Jordan: 'Ik snijd je in je gezicht. Ik zweer dat ik je zal steken.' Iedereen was geshockeerd. Het was ziek."

String

En dat was nog niet alles. Op de dansvloer trok Jordan haar jurk omhoog, zodat iedereen haar string kon zien. Dronken riep ze naar de menigte dat ze volledig over Peter heen was en dat ze kon zoenen met wie ze wilde.

Eerder op de avond had Jordan al geweigerd om voor een foto te poseren met een fan. "Nee, ik ga niet op de foto met jou", zou ze gezegd hebben. "Ik moet je laten weten dat je lelijk bent. Erg lelijk."

Peter Andre is ook op vakantie, maar bij hem gaat het er een stuk rustiger aan toe. De Mysterious Girl-zanger komt met zijn drie kinderen bij op Cyprus.

Jordan op Ibiza