AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder zijn opnieuw samen gezien. Het tweetal genoot afgelopen weekend in de vipbox van het Toppers-concert in de Amsterdam Arena.

De Telegraaf plaatste donderdag een foto van het koppel. Volgens de manager van Yolanthe zal het tweetal de komende tijd wel vaker samen worden gezien.

"Ze komen beiden uit een lange relatie, en ze doen het dus voorzichtig aan", zo liet de zegsvrouw eerder weten aan de krant. "Ze maken er geen geheim van dat ze goed met elkaar kunnen opschieten."

Hotel

Yolanthe en Wesley werden de afgelopen tijd vaker samen gezien. Zo lekten er beelden uit waarop te zien was hoe de presentatrice en de voetballer kusten in een Amsterdamse parkeergarage. Kort later werden ze gezien in Hotel van der Valk in Vianen.

Vorige maand werd bekend de relatie van Yolanthe en Jan Smit op de klippen was gelopen. In Viva hintte Yolanthe vorige week dat Jan degene was de de relatie beëindigd heeft. "Ik had de breuk niet voorzien. Ik was zo gelukkig met hem. Ik ga door een heel moeilijke periode en krijg de ene klap na de andere", zei ze in het tijdschrift.

Tatoeage

Jan Smit sprak woensdag op TMF voor het eerst over de veelbesproken breuk. Zo zei hij dat hij zijn tatoeage met de tekst 'Ik ben één met jou. Y' gewoon laat staan. Ook liet hij weten dat hij geen nieuwe vriendin heeft.