AMSTERDAM - Jordan lijkt vastberaden om snel over haar huwelijksbreuk met Peter Andre heen te komen. Het glamourmodel vloog maandag naar feesteiland Ibiza om daar helemaal los te gaan.

Het feest begon al voor Jordan nog voordat ze op het eiland arriveerde. In het vliegtuig liet ze een fles champagne ter waarde van 140 dollar ontkurken, vastberaden er een leuke vakantie van te gaan maken.

"Het is een vreselijke nachtmerrie geweest, maar nu ga ik er een geweldige tijd van maken. Ik ben er klaar voor", zou Jordan tegen haar vrienden hebben gezegd.

Uitgaansleven

Eenmaal op Ibiza werd Jordan de hele dag gespot met glaasjes sangria. Nadat een dagje aan het strand besloot het glamourmodel dat het tijd was voor het echte werk. In een ultrakort jurkje en kniehoge laarzen maakte ze het uitgaansleven onveilig.

Aan het eind van de avond verliet Jordan, die in het echt Katie Price heet, nachtclub Eden aan de arm van een onbekende spierbundel. Het model had overduidelijk te veel gedronken, daar de onbekende man haar moest ondersteunen bij het lopen.

Reputatie

Jordan had, vooral voordat ze trouwde met Peter Andre, een behoorlijk reputatie. Ze stond bekend als feestbeest die een glaasje alcohol niet schuwde.

In mei kondigde Peter Andre aan te willen scheiden van Jordan. De twee maakten al tijden veel ruzie met elkaar. Voor Andre was de maat vol toen Jordan tijdens een avondje uit met een barman zoende.

Het tweetal heeft twee kinderen samen, de 3-jarige Junior en de 1-jarige Princess Tiaammii.

Jordan gaat los op Ibiza