AMSTERDAM - Fergie mag dan sinds januari een getrouwde vrouw zijn; dat wil niet zeggen dat haar seksleven is ingekakt. In de nieuwste editie van het tijdschrift Allure onthult de Black Eyed Peas-zangeres hoe ze het spannend houdt met haar man, acteur Josh Duhamel.

"Ik heb een enorme collectie aan leuke pakjes, die ik nooit in het openbaar zou dragen" bekent Fergie, die in het echt Stacy Ferguson heet.

Haar seksleven is dan ook nog net zo spannend als voordat ze getrouwd was. "In de slaapkamer is er sindsdien niets veranderd. Ik vind het leuk om op het podium kostuums te dragen, waarom zou ik dat niet ook in de slaapkamer doen?"

De laatste tijd gonst het van de geruchten over een mogelijke zwangerschap. De 34-jarige Fergie weet wel waar deze geruchten vandaan komen.

"Voor de film ‘Nine’, waarin ik een prostituee speel, moest ik kilo’s aankomen. Door die extra vetrolletjes begonnen de paparazzi te denken dat ik zwanger was. Als ik geen sit-ups doe krijg ik een buikje", verklaart de zangeres.

Kilo's

Fergie vond het leuk om alles te mogen eten zodat ze aan zou komen, maar de kilo’s er weer afkrijgen was heel wat minder gemakkelijk. "Ik vond het vervelend dat anderen me zeiden wat ik moest doen."

Dat er hier en daar nog een vetrolletje zit is geen probleem voor Fergie. "Ik vind het niet erg om wat vet te laten zien. Ik probeer niet perfect te zijn."

Fergie in Allure