AMSTERDAM - De druktste winkelstraat van de Londen stond donderdag even op zijn kop. Voetballer David Beckham was namelijk naar de Britse hoofdstad gekomen om zijn nieuwste campagneposter van Emporio Armani te onthullen.

Onthullend is de nieuwe campagne zeker, hoewel de 34-jarige Beckham al vaker in zijn onderbroek geposeerd heeft voor het Italiaanse merk.

In de nieuwste campagne showt de stervoetballer wederom zijn gladde torso, ogenschijnlijk ingesmeerd met olie. Het haar van Beckham lijkt wat donkerder dan normaal en is volgesmeerd met gel, om een jaren vijftig-look te creëren.

Samen met zijn 35-jarige vrouw Victoria kwam de voetballer donderdag naar het luxe warenhuis Selfridges om de indrukwekkende poster te onthullen. Het koppel werd begroet door honderden uitzinnige meisjes - en jongens - die allen probeerden een glimp van het glamourpaar op te vangen.

Homoblad

Niet iedereen is even gecharmeerd van de nieuwe afbeeldingen. Zo menen enkele Britse tabloids dat de reclameafbeeldingen beter zouden passen in een homoblad.

Nieuwe Beckham-campagne gelanceerd