AMSTERDAM - Christina Curry voelt zich diep gekwetst door het feit dat haar vader Adam haar moeder Patricia verlaten heeft voor actrice/zakenvrouw Micky Hoogendijk. "Mijn ouders waren een voorbeeld voor mij. Door hen geloofde ik in echte liefde", zo schrijft ze op haar Twitter-pagina.

De 18-jarige Christina zegt nu veel moeite te hebben om te geloven dat echte liefde nog bestaat. Volgens haar waren haar ouders haar beste vrienden, en dat haar vader het gezin nu heeft verlaten laat een grote leegte achter.

"Nu Adam weg is voelt het alsof er een stuk uit mijn hart is", schrijft ze op Twitter. "Als ik nu mijn vader spreek, of in zijn ogen kijk, zie ik mijn vader niet meer. Ik zie iemand met glazig, verliefde ogen die niet meer hoort wat ik of mijn moeder zeggen."

Sterk

Volgens Christina slaat haar moeder zich moedig door deze nare periode heen. "Ik hou ontzettend veel van mijn moeder. Ik kijk elke dag met bewondering toe hoe sterk zij is. En met mij staat ze nog sterker."

Met Micky Hoogendijk wil Christina nooit iets te maken hebben, schrijft ze. "Wat zij heeft geflikt is onvergeeflijk. Maar mijn vader blijft mijn vader, en ik zal altijd van hem houden."

Liefde

Adam en Micky steken hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken. Zo gaven ze interviews aan onder meer De Telegraaf en Grazia, waarin ze lieten weten hoe blij ze met elkaar zijn.

Micky poseert daarnaast naakt voor het glossy tijdschrift Miljonair. In het blad zal ze ook vertellen over haar relatie met Adam.