AMSTERDAM - Black Eyed Peas-zangeres Fergie probeert zoveel mogelijk van het leven te genieten sinds ze jaren geleden haar drugsverslaving de baas werd. "Boy, wat heb ik een tweede kans gekregen! Daar ben ik heel dankbaar voor", zegt ze in een interview met Grazia.

Jaren geleden was Fergie verslaafd aan crystal meth. Ze was paranoïde, voortdurend van de wereld en ze woog op een gegeven moment nog maar 41 kilo.

Fergie denkt nog steeds wel eens terug aan die nare periode, bekent ze in het tijdschrift. "Ik zal altijd onthouden waar ik vandaan kom en wat er van mij zou zijn geworden als ik niet was afgekickt."

Dankbaar als de popster is, geniet ze nu van alles wat op haar pad komt. "Ook al moet ik op één dag duizend interviews achter elkaar doen, dan kan ik nog genieten van van zoiets als even op het balkon staan van een mooi hotel. Ik neem de tijd om van de reis te genieten, niet alleen van het succes."

Veilig

In januari trouwde Fergie met acteur Josh Duhamel. “We zijn echte newlyweds. Het voelt zo veilig en vertrouwd met hem.”

De zangeres wil hem dan ook zo vaak mogelijk zien. "Het langste dat we zonder elkaar zijn geweest is drie maanden. Dat mag nu echt niet meer gebeuren. Het maximum nu is drie weken. Zodra we elkaar langer moeten missen, worden we mopperig", aldus de popster.

Prostituee

Vorige week kwam het nieuwe album van de Black Eyed Peas uit, ‘The E.N.D.’. Ook is Fergie eind dit jaar op het witte doek te bewonderen in de film ‘Nine’. In die film speelt de zangeres een prostituee.

Fergie blij met tweede kans