AMSTERDAM - De Amerikaanse acteur David Carradine heeft vlak voor zijn dood met regisseur Ulli Lommel gepraat over de dood, zelfmoord, marteling, seks en God.

Dat schrijft de regisseur, die met Carradine samenwerkte aan de 8 februari uitgekomen thriller 'Absolute evil', volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online op zijn website.

De twee spraken voordat ze begonnen met de opnamen van de film over de betekenis van het leven, meldt Lommel.

"Voordat we begonnen met de opnamen van 'Absolute evil - final exit' hebben David en ik meerdere uren in zijn trailer doorgebracht, waarbij we niet alleen zijn rol bespraken, maar ook over onderwerpen met betrekking tot de dood, zelfmoord, marteling, seks en God. En hij heeft het herhaaldelijk gehad over dat hij op zoek was naar de betekenis van het leven en zijn verlangen om meer te weten over het mysterie van de dood."

Seksbelevingen

De acteur zou ook hebben gezegd dat mensen tijdens intense seksbelevingen een kort moment God en het leven na de dood kunnen ervaren. "We besloten dat tot de kern van de 'Absolute evil'-trilogie te maken."

Het lichaam van de 72-jarige acteur werd donderdag dood aangetroffen in zijn hotelkamer in de Thaise hoofdstad. Carradine is volgens een Thaise forensisch patholoog mogelijk omgekomen bij een gevaarlijk seksspel.

Carradine was naakt toen hij hangend in een kast werd aangetroffen en had een touw om zijn nek en geslachtsdelen.