AMSTERDAM - Mel B praat maar al te graag over haar seksleven. Zo laat de voormalige Spice Girl aan het tijdschrift Closer weten dat de 'Pocket Rocket'-vibrator een echte aanwinst is in de slaapkamer.

"Ik las over een nieuw onderzoek waaruit bleek dat 75 procent van de vrouwen geen orgasme krijgt tijdens de seks. Dat verbaasde me enorm, want naar mijn mening is een goed seksleven essentieel."

Mel B heeft dan ook een goed advies voor vrouwen wier behoeftes niet vervuld worden. "Investeer in een seksspeeltje. Ik gebruik een kleine vibrator die 'Pocket Rocket' heet, en hij doet het trucje steeds opnieuw", aldus de zangeres.

"Het fijne van seksspeeltjes is dat je ze zelf kunt gebruiken of samen met je partner", voegt Mel B daar aan toe.

Libido

In het tijdschrift laat ze weten een fantastisch seksleven te hebben met haar echtgenoot Stephen Belafonte. "Misschien komt het omdat we dezelfde leeftijd hebben, maar we hebben allebei een hoog libido."

Mel B zegt er alles aan te doen om haar seksleven spannend te houden. "Ik steek vaak kaarsjes aan en zet een muziekje aan waarmee je goed in de stemming komt. Verder is lingerie erg belangrijk. Ik heb een grote collectie die slechts voor in de slaapkamer bedoeld is."

Mel B werd bekend met de Spice Girls. Tegenwoordig is ze model voor lingeriereclames en maakt ze fitness-dvd's.