AMSTERDAM - Paris Hilton ontkent met klem dat zij ooit heeft deelgenomen aan een lesbische seksshow in Las Vegas. De 28-jarige hotelerfgename is woest over de aantijgingen van stripster Elizabeth Jawhary, die claimt dat zij en Paris voor rijke mannen hebben gestript.

In het boek 'Six Degrees of Paris Hilton' schrijft Jawhary dat zij en Paris als geen ander wisten hoe je een feestje moest bouwen. "We hebben hard gefeest. Een aantal mannen wilde betalen voor een lesbisch showtje. Een keer deed Paris mee. Naakt."

Volgens Jawhary betalen mannen zo rond de 5000 dollar voor een privéshow, maar ze heeft Paris nooit geld zien aannemen.

De woordvoerder van Paris heeft verhaal afgedaan als "compleet onwaar en volledig uit de duim gezogen".

Sekstape

In 2004 werd Paris al eens in verlegenheid gebracht toen haar ex-vriend Rick Salomon een sekstape van hun naar buiten bracht. Onlangs liet Paris in een interview weten dat ze aanvankelijk dacht dat dat een grap was.

"Ik dacht, het zal wel een sekstape met een look-a-like zijn. Het is vast een grapje. Maar enkele uren later stond het overal online en toen ontdekte ik dat het geen grap was. Het is het meest intieme dat je met iemand kunt doen, en de hele wereld kijkt ernaar. Verschrikkelijk."