Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin: de roddelbladen hun beschuldigende vinger naar mamma Connie zelf uitsteken, Beau van Erven Dorens zich de woede van Albert Heijn en Hema op de hals heeft gehaald., Femke Halsema zowaar een keer grappig uit de hoek komt, de dochter van Patty Brard ook niet op haar mondje is gevallen en Estelle het voorlopig zonder haar glimmertjes moet stellen. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Strenge Moeder melkzuur

Nou, we zijn er uit hoor, met de Connie-ruzie. Het ligt namelijk allemaal aan Connie. Die heeft met haar strenge regeltjes het hele gezin ontwricht. 'Iedereen precies om half acht 's morgens aan de ontbijttafel' is Connie's ijzeren regel. Maar haar kids hadden helemaal geen zin in dat betuttel, wilden niet uit hun nest komen en nu is er een gigantische familieruzie ontstaan. In Story lezen we dat Connie al eens eerder een stiefdochter is kwijtgeraakt vanwege haar strikte regeltjes. De dochter van haar zus kwam bij Connie en haar ex-man inwonen. Na een paar jaar ging Connie scheiden en wat gebeurt er? De stiefdochter gaat er vandoor met de ex-man! Er is nooit meer contact geweest en Connie zei toen: 'Misschien betuttelde ik haar te veel. Ik vond dat ze zich aan de regels van het huis moest houden." Ahaa, dat verduidelijkt een hoop. Connie's wil blijkt wet tot elke prijs en Miss Melkzuur is helemaal niet de leuke moeder die ze altijd zegt te zijn.

Femmie haalt uit

Politica Femke Halsema is altijd scherp van de tongriem gesneden en kan fel uithalen. In menig debat trekt ze flink van leer. Vinnig weert ze op dit moment de pers, als die haar zwangere buik wil fotograferen. Want dat is privé, heeft ze te kennen gegeven. Wel wilde ze reageren op de 'bekentenis' van Prins Friso's verloofde Mabel Wisse Smit dat die met topcrimineel Klaas Bruinsma bevriend was geweest. Oei oei, zul je denken, nou krijgen die Oranjes er van langs. Femmie laat geen spaan heel van de koninklijke verloofde. Maar vreemd genoeg is haar antwoord in Privé heel humoristisch. Want over deze foute maffiavriend van Mabel zegt ze: 'Het enige dat je daarover kunt zeggen, is dat haar smaak aangaande mannen te wensen overlaat'. En daarbij plaatst Privé natuurlijk net een paar foto's waar prins Friso niet zo aantrekkelijk op staat. Grappig, wat zwangerschapshormonen met een vrouw kunnen doen.

Beau's dievenboekje

Beau van Erven Dorens is weer eens in ene relletje verzeild geraakt. De presentator schreef een grappig boekje voor studenten. In 'Beau's handboek voor studenten' geeft hij arme studenten tips hoe ze etenswaren moeten pikken uit de supermarkt. Bijvoorbeeld: steel geen chips, die kraken te hard en dan word je ontdekt. Of: Verzamel bij Hema een heleboel lekkers, reken één artikel af, houd het stickertje 'betaald' goed in zicht en loop dan de winkel uit. Ook: een krat bier onder op je winkelwagentje komt makkelijk voorbij de kassa.

En zo gaan de tips maar door. In totaal moet Beau zo voor 18.000 Euro boodschappen gestolen hebben! Privé spreekt er schande van: 'Het zou Beau, die nu 500.000 Euro per jaar verdient, sieren als hij dat bedrag zou overmaken aan Albert Heijn.' Wat een moraalridders zeg, daar bij dat blad. Ze hebben ook meneer Albert Heijn zelf gebeld. En zijn commentaar vinden we -hoewel dat niet zo bedoeld is - erg grappig:''Het is jammer dat Beau niet in het filiaal kwam, waar die twee medewerkers winkeldieven op hun eigen manier in de kraag vatten.'(Prins Bernhard betaalde destijds de boete van de twee, die eigenhandig een winkeldief aftuigden) meldt de oude grootgrutter desgevraagd.

Blaaskaakje Brard

Naast mamma Patty, heeft nu ook dochter Priscilla arrogante praatjes. In Party lezen we hoe Priscilla Katja Schuurman meent af te moeten kammen.'Katja probeert hip, cool en stoer te zijn, maar dat is ze gewoon niet. Nee, ik snap niet waarom ze zoveel succes heeft,' durft de Brard-tiener te zeggen. Katja's commentaar is lekker droog:'Ik heb dat meisje nog nooit gezien, begrijp ook niet zo goed wat ze nou precies wil. Maar ja, als ze niks anders te doen heeft, vind ik het prima." Mooi gezegd Katja, tegen die verwende snotaap, die denkt dat ze ineens heel wat is nu ze in haar moeders serie mocht figureren. Nu zijn we niet per se Katja-fan, maar Katja heeft haar sporen tenminste al ruimschoots zèlf verdiend.

Geen glimmers

Er is ingebroken bij de Gullitjes, lezen we in Story. En: 'beroving is werk van bekenden'. Hee, dat klinkt spannend. Het blijkt dat de dieven slechts 1,5 minuut binnen waren, maar wel onmiddellijk de kluis met Estelle's sieraden hebben gevonden. Dat moet doorgestoken kaart zijn. De politie vermoedt dan ook dat 'vrienden' van de Gullits bij de inbraak betrokken zijn geweest. Estelle is natuurlijk diep geschokt en niet bang, maar wel gefustreerd en woedend. 'Ik kan niet wachten tot de politie de rotzakken te pakken heeft,' meldt ze. De dieven zijn niet zo slim geweest, want volgens Estelle staan ze heel herkenbaar op de videoband. Hopelijk voor Estelle vindt de politie nog wat van haar spullen terug, maar anders heeft ze in elk geval weer een reden om lekker een paar nieuwe glimmers te shoppen op de P.C. Hooft.