AMSTERDAM - Glamourmodel Jordan is ingestort. Ze kan de stress van de scheiding van Peter Andre niet meer aan. Dat hebben vrienden van de toekomstige ex van zanger Peter Andre gezegd tegen de Britse tabloid News of the World.

Jordan, die in het echt Katie Price heet, is doodop door een gebrek aan slaap. Ook eet ze niet goed en grijpt ze naar de fles om de pijn van de scheiding te verzachten.

Het glamourmodel heeft daarnaast flink uitgehaald naar een vriend van het stel, die zij ervan beschuldigt te hebben gestookt.

Daarnaast beticht ze Andre ervan te proberen haar carrière te ruïneren en op haar geld uit te zijn.

Herstel

Volgens de vrienden is Jordan 'volledig ingestort'. Eén van hen stelt dat Price de bodem van de put heeft bereikt.

"Ze weet niet meer wat ze met zichzelf moet doen. Haar gedrag is vreemd. Ze huilt, probeert Peter te bellen en haalt uit naar iedereen. Haar vrienden zijn bezorgd dat ze te veel drinkt."

Toch denkt de vriend dat ze wel weer zal herstellen. "Ik heb haar nog nooit zo vastberaden gezien. Ze houdt van een flinke ruzie en ze wil hem verslaan."

Portemonnee

Jordan zou tegen een andere vriend hebben gezegd dat Andre uit is op haar geld. Haar fortuin wordt geschat op ruim 34 miljoen euro.

"Hij probeert me daar te raken waar het pijn doet: mijn portemonnee. Maar ik sta niet toe dat hij mij ten gronde richt", zo zou ze de vriend hebben toevertrouwd.

Het ruziënde stel kondigde in mei aan te gaan scheiden. Voor de 36-jarige Andre was de maat vol toen het 31-jarige model tijdens een avondje uit een barman zoende.

Het tweetal heeft samen twee kinderen, de 3-jarige Junior en de 1-jarige Princess Tiaammii.