ANDIJK - Lucille Werner is vrijdag al in het huwelijksbootje gestapt met Servaas Snoeijers. Op het stadhuis in Andijk gaf ze haar jawoord, vertelde de ambtenaar van de burgerlijke stand tegen het SBS-programma Shownieuws.

De tv-presentatrice had eerder aangekondigd dat de bruiloft zaterdag 6 juni zou plaatsvinden. Werner zal zaterdag nog wel voor de kerk trouwen in Nederhorst den Berg, aldus de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Het kersverse echtpaar viert de rest van die dag feest in besloten kring, zo heeft het management van Werner laten weten.

Werner en Snoeijers, eigenaar van een media- en productiebedrijf, zijn vijf jaar samen. Zangeres Petra Berger en pianist Jan Vayne stonden gepland voor een optreden tijdens de plechtigheid zaterdag.

De 41-jarige Werner is vooral bekend als presentatrice van het tv-spelletje Lingo. Ook zet ze zich in voor haar Lucille Werner Foundation, die een positieve beeldvorming van mensen met een handicap moet bewerkstelligen. De presentatrice loopt zelf moeilijk door een hersenbeschadiging die ze opliep door zuurstofgebrek bij haar geboorte.