AMSTERDAM - Denise Richards loopt momenteel rond met haar vierde paar borsten. Chirurgen verprutsten twee eerdere borstvergrotingen, zo onthulde de actrice deze week in het radioprogramma van Howard Stern.

Richards was bijzonder jong toen ze voor het eerst onder het mes ging, bekent ze. De voormalige Bond-girl was negentien toen ze besloot haar borsten te laten vergroten om haar Hollywoodcarrière een boost te geven.

"Ik was negentien en mijn kamergenootje had de meest fantastische borsten ooit. Zij was onder het mes geweest. Ik was zo plat als een plank, en dacht: je kunt ze dus gewoon kopen?. Stom genoeg heb ik het toen ook gedaan."

Nu Richards wat ouder is zegt ze spijt te hebben van deze actie. "Ik was jong en ik had er meer onderzoek naar moeten doen. Het was een grote fout."

Te groot

Het resultaat van de operatie was niet zoals Richards had gehoopt. "Die nieuwe borsten waren veel te groot voor mijn lichaam." Om die reden besloot ze de operatie opnieuw te ondergaan.

Ook na deze ingreep was de actrice ontevreden. "Deze arts deed er nog grotere implantaten in. Vreselijk, ik had een cup D." Het kostte in totaal drie operaties om Richards de voorgevel te geven die ze wenste.

De reden waarom de actrice er open over wil zijn, is omdat ze hoopt dat jonge meiden niet in hun gezonde lichaam laten snijden.  "Jonge meisjes, doe het niet!", waarschuwt ze.