AMSTERDAM - George Clooney is opnieuw gevallen voor de charmes van een serveerster. De 48-jarige Hollywoodacteur heeft zijn oog laten vallen op de blonde Lucy Wolvert (23), die in een exclusieve nachtclub in Miami werkt.

De twee ontmoetten elkaar twee maanden geleden in Miami toen Clooney bezig was met de opnames van zijn nieuwe film 'Up In The Air'. Sindsdien hebben ze regelmatig afspraakjes samen gehad, zo meldt de Britse tabloid Daily Mail vrijdag.

Een paar dagen voordat de acteur terugvloog naar zijn thuisbasis in Los Angeles, nodigde hij Wolvert uit om de nacht door te brengen in zijn luxe suite na een diner met vrienden. De 23-jarige serveerster werd de ochtend daarop gespot toen zij het de privébungalow van Clooney verliet.

Minnaar

Wolvert heeft naar verluidt haar vrienden al laten weten dat ze hoopt dat ze een groot deel van de zomer bij Clooney kan zijn. Ze zou haar vriendinnen ook verteld hebben dat hij een fantastische minnaar is. De acteur zou als geen ander weten hoe hij een vrouw moet behandelen.

Vorig jaar had Clooney ook al een relatie met een serveerster. Hij was een jaar samen met Sarah Larson, die aan de breuk overigens wel een modellencarrière overhield.