AMSTERDAM - Alain Clark wordt vader. Zijn vriendin Reva is zwanger van hun eerste baby, zo liet de zanger donderdagochtend weten in de radioshow van Giel Beelen. Het management van Clark laat weten dat Reva ongeveer twee maanden zwanger is.

De 29-jarige zanger, die hits scoorde als 'This ain't gonna work', 'Father & friend' en 'Blow me away', is volgens zijn management ongeveer zeven jaar samen met zijn vriendin.

Hij en Reva zouden in juni trouwen, maar de bruiloft is uitgesteld. Clark is momenteel 'waanzinnig druk', zegt zijn management. "Hij is veel in het buitenland voor promotiewerkzaamheden."

Jawoord

Aangezien de zanger en zijn vriendin de trouwerij graag goed willen voorbereiden en er op de grote dag allebei 'er helemaal met hun hoofd bij willen zijn', hebben de twee besloten later in het huwelijksbootje te stappen. Wanneer ze elkaar wel het jawoord geven, is nog niet bekend.

Eind oktober maakte Clark in het TMF-programma Reaction bekend te gaan trouwen met Reva. "Ik heb mijn vriendinnetje onder water ten huwelijk gevraagd", vertelde hij. "Ik had in Nederland al een ring gekocht en meegesmokkeld."

Bubbeltjes

De 29-jarige Clark schreef onderweg naar een duiklocatie met een merkstift 'wil je met me trouwen' op zijn hand. "Die heb ik onder water aan haar laten zien", vertelde hij. "Toen kwamen er een heleboel bubbeltjes uit haar mond naar boven. Ik had zoiets van: dat zal wel 'ja' betekenen. Dat heeft ze boven water nog eens bevestigd."