Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Connie 'Vanessa' verwikkeld in enorme gezinsruzie, Jan des Bouvrie uit armoe een seksclub onderhanden neemt, de Hazesjes het tóch nog een keertje samen proberen, Marco en Leontine dubben over een 4e kind en politicus Wouter Bos helemaal geen homo is of gaat scheiden. Integendeel zelfs. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

De kranten en roddelbladen staan er vol van: de familieruzie bij Connie 'Vanessa' en Hans Breukhoven. Het glamoureuze gezinnetje is wreed uit elkaar gespat. Connie had altijd het hoogste woord had over haar fijne, warme gezin waar normen en waarden nog belangrijk zijn. Maar helaas denken haar twee oudste kinderen daar anders over. Ze balen van het verplichte gezamenlijke familieontbijt om half acht 's morgens. Véél te vroeg vinden ze dat, de kids liggen liever in hun bed te ranzen.

Een baantje willen ze niet, want waarom zouden zij gaan werken als hun ouders zo veel poen hebben? Connie en Hans regelden voor Jordy een baan bij Joop Braakhekke en Constanza mocht in Connie's kliniek werken, maar daar werden de Breuk-kids al snel ontslagen. Hun telefoonrekening bedroeg soms wel 1400 Euro per maand, die knarsetandend van nijd door pa en moe werd betaald.

Want Connie en Hans vinden dat de kinders gewoon moeten werken voor hun centjes. Er is een grote familieruzie uit voortgekomen. Niks bijzonders, gebeurt in de beste families, kun je denken. Maar dochter Constanza heeft de hele ruzie op tape opgenomen en dreigt het gesprek aan de roddelbladen te verkopen. Connie en Hans in alle staten:'Hoe kunnen ze ons dit aandoen' snotteren ze in alle bladen. Alle vier de kinderen zijn geadopteerd en dat maakt het verhaal extra wrang. Want zó veel ondankbaarheid jegens die lieve Con en Hans, die de kinderen liefdevol hebben opgenomen, daar smullen de roddelbladen van. Voorlopig kiezen ze partij voor de ouders, maar we zijn benieuwd wat er gebeurt als ze de tape in handen krijgen.

Jan in de seksbusiness

In Story het verhaal van Jan des Bouvrie en de seksclub. Aan lager wal is hij nog niet, maar de economische malaise gaat ook aan de ontwerper niet voorbij. Geld is geld, denkt hij. En daarom heeft Jan een dubieuze opdracht aangenomen. Hij gaat het interieur ontwerpen van een luxe seksclub. De Rotterdamse club heeft bij hem een moderne en vooral luxe interieur besteld.

Jan vindt de opdracht wel spannend, meldt hij in het blad. En wat maakt het hem nou uit of het een seksclub is? "Alles in het leven, of het nu een café, disco of bordeel is, heeft met seksuele gevoelens te maken" is zijn oordeel. Waarom de club Jan heeft benaderd, wordt duidelijk als we de naam zien. 'Club White's' heet het bordeel.

En ja, dan kom je al snel uit bij de ontwerper die erom bekend staat alles met witte meubels in te richten. De klanten hoeven dus straks niet te rekenen op een knus ingerichte hoerenkit vol rood pluche en gouden spiegels. Strak en wit wordt het daar, zodat alle aandacht van de klanten gericht kan worden op één ding: de meisjes van plezier. Of Jan zich ook met de re-styling van de dames gaat bezighouden, is niet bekend.

Knipperlicht

Vorige week was de scheiding nog definitief, nu lezen we in Privé dat Rachel Hazes haar André toch nog een kans geeft. De actie van André, die ongeschoren en met dikke huilogen in de bladen verscheen, heeft dus geholpen. Rachel kan het niet over haar hart verkrijgen haar Dré zo af te laten zakken.

Want de zanger is een soort klein kind: hij kan absoluut niet alleen zijn en heeft iemand nodig die voor hem zorgt. Zodra dat niet het geval is, gaat hij aan de drank, krijgt driftaanvallen en verslonst zijn werk. En dat kan Rachel niet aanzien, want -hoewel wij er niets van begrijpen- ze is tóch dol op die man. En dus sluit het echtpaar zich nu een weekje samen op in een hotelkamer en gaan maar weer eens praten, praten en praten over hoe het nou verder moet.

Tip voor Rachel: doe een hangslot op de minibar van de hotelkamer zodat Dré niet bij de biertjes kan komen. Want dat is in de relatie de grote boosdoener. Volgende week horen we wel wat de Hazesjes omtrent hun knipperlicht-relatie besloten hebben.

Borsato-buik

Wij zien helemaal geen buikje op de foto van Leontine Borsato. Maar volgens Party houdt ze een bos bloemen voor haar buik om haar vierde zwangerschap te verbergen. Want Leontine is recentelijk 'betrapt' op de uitspraak dat ook een vierde kind nog welkom zou zijn. Na drie kinderen in drie jaar gebaard te hebben, leek het gezin Borsato compleet.

Fashionvictim Leontine was het beu altijd maar in positie-tenten te moeten lopen en wilde wel weer eens lekker slank en hip voor de dag komen. Ze werd dan ook onmiddellijk gerecruteerd voor een reclame voor afslankpillen. Dat contract kan ze op haar buik schrijven als er echt een vierde baby op komst is. Maar vooralsnog kunnen wij geen opbollend baby-buikje ontwaren op de foto. Misschien dat Leontine gewoon even vergat haar buik in te houden en een relaxte 'uitgebuikte' pose aannam bij de bloemenstal. Want ook al ben je een ster, je kunt nooit 24 uur per dag je adem inhouden uit angst dat er een camera op je taille wordt gericht. Zelfs niet als je Leontine Borsato heet.

Pappa Bos

Over het huwelijk van politicus Wouter Bos werd druk gespeculeerd. Ging het wel goed? Want waarom zien we zijn vrouw Barbara nooit? Waarom begeleidt ze haar man nooit naar bijeenkomsten? Zouden ze gaan scheiden? En valt Wouter soms op mannen? Het tegendeel blijkt waar volgens Party en Weekend. Wouter en Barbara zijn erg happy met elkaar. Barbara hecht aan haar privacy en heeft geen zin om overal op straat herkend te worden als 'vrouw van'. Daarom laat ze zich bijna nooit in het openbaar zien.

En het gerucht dat Wouter op mannen zou vallen, lijkt ons na het lezen van het laatste nieuwtje ook onwaarschijnlijk: de PvdA'er wordt binnenkort vader. In februari zal de kleine PvdA-spruit worden geboren, vlak na de geboorte van het kleine prinsje of prinsesje van Willem Alexander en Máxima. Dus voor een speelkameraadje is al gezorgd. Alhoewel het de vraag is of een kind van deze 'rooie rakker' Wouter Bos makkelijk aan het koningshuis wordt geaccepteerd.