AMSTERDAM - Zangeres Kylie Minogue is dinsdagavond tijdens de Glamour Awards in Londen bekroond tot 'Vrouw van het Jaar' en 'Ondernemer van het Jaar'. Rapper Kanye West kreeg de titel 'Man van het Jaar' toebedeeld.

De rapper, die erom bekend staat dat hij dol is op mode, kon echter niet bij het evenement aanwezig zijn. Hij had zijn voet gebroken na een wedstrijdje basketbal.

Zangeres Cheryl Cole van de meidengroep Girls Aloud mocht ook een Glamour Awards mee naar huis nemen, namelijk die van 'Televisiepersoonlijkheid van het Jaar'.

Popster Katy Perry, die gekleed ging in een opvallend blauw jurkje en knalrode pumps, werd uitgekozen tot 'Nieuwkomer van het Jaar'.

Doorschijnend

Alle beroemdheden en gasten hadden enorm hun best gedaan om een fantastische indruk te maken op de rode loper. De Schotse televisiepresentatrice Kirsty Gallagher viel echter met haar outfit compleet buiten de boot. Door alle felle lampen en het flitslicht van de vele camera's bleek haar blauwe jurkje doorschijnend. Zowel haar borstpartij als haar string bleek goed zichtbaar.

De Britse tabloids hadden woensdag geen goed woord voor de outfit van Gallagher over. "Een gênante vertoning", zo kopte de Daily Mail. De Britse krant The Sun noemde Gallagher "niet bepaald elegant".

Glamour Awards in Londen