AMSTERDAM – Jan Smit is tijdens zijn relatie vreemdgegaan met Fleur Minjon van de meidengroep KUS. Dit zegt de zangeres in een interview met Story.

Twee weken geleden werd bekend dat het bekende liefdespaar na 2,5 jaar een punt achter de relatie had gezet. Yolanthe zou een affaire hebben met voetballer Wesley Sneijder. RTL Boulevard toonde beelden waarop de twee zoenend te zien waren.

Ontkenning


Later doken ook verhalen op dat Jan zou zijn vreemdgegaan. De zanger heeft een dergelijk verhaal altijd ontkend. "Fleur en ik kennen elkaar inderdaad. En ja, we hebben ook samen wat gehad. Maar dat was ver voordat Yolanthe en ik iets samen kregen", zo verklaarde hij eerder in de Story.

Maar volgens Minjon is het verhaal wel degelijk waar en hebben zij en Jan seks gehad toen hij al een half jaar met Yolanthe een relatie had.

Liegen

“Jan liegt over onze affaire. Het begon allemaal op een avond nadat we beiden hadden opgetreden, we hadden die avond seks. Het lag echt niet in mijn bedoeling Jan van Yolanthe af te pakken en het is bij die ene keer gebleven.”

Maar volgens de zangeres wilde Jan meer en stuurde hij haar sms’jes met uitnodigingen om bij hem langs te komen als Yolanthe er niet was.

Schuldig


Volgens Minjon wist Yolanthe van de eenmalige affaire. “Yolanthe heeft Jan vergeven en hem een tweede kans geschonken. Maar laten we eerlijk zijn: wanneer zoiets in een relatie gebeurt, staat de relatie wel gelijk in zijn achteruit. Ik voel me nu schuldig aan de relatiebreuk.”

Volgens de zangeres waren zij en Yolanthe altijd goede vriendinnen en proberen ze die vriendschap nu een nieuw leven in te blazen. "Dat ik nu de waarheid vertel, is wel het minste wat ik voor Yolanthe kan doen.”