NEW YORK - Angels & Kings, de New Yorkse bar van rocker Pete Wentz, heeft de deuren tijdelijk moeten sluiten. De politie besloot hiertoe omdat in het café alcohol aan minderjarigen werd geschonken, berichtte het showbizzblad People dinsdag.

Een poster op de voordeur van de bar vermeldt de overtreding. ''De eigenaren zijn momenteel bezig een juridische kwestie op te lossen'', wilde een medewerker van Angels & Kings alleen kwijt.

Wentz, de man van zangeres Ashlee Simpson en bassist van de Amerikaanse band Fall Out Boy, is de uitspanning in de wijk East Village twee jaar geleden begonnen met zijn management en enkele andere muzikanten.

Alcohol

Het is de derde keer dat de horecagelegenheid van Wentz de fout in gaat met alcohol. De twee eerdere overtredingen hebben nog niet geleid tot boetes of straffen, maar dat zou volgens de New Yorkse politie nog steeds kunnen gebeuren.

''De eigenaar houdt zich niet aan de wet en dat nemen we erg serieus'', aldus een politiezegsman. Mocht het nog een keer gebeuren, dan riskeert de bar definitieve sluiting.