AMSTERDAM – Cameron Diaz heeft geen idee wat de toekomst haar zal brengen op het gebied van de liefde en kinderen. “Ik ben niet iemand die nu al weet of ze kinderen gaat krijgen of niet. Verwacht geen definitieve antwoorden van mij”, zegt ze in tijdschrift Parade.

Diaz krijgt tijdens interviews steeds vaker de vraag of ze ooit een gezinnetje wil stichten. “Ik ben nog steeds jong. Ik heb een fantastisch leven. In sommige opzichten denk ik dat ik nu dit leven heb gekregen, omdát ik geen kinderen heb.”

Toch staat Diaz niet negatief tegenover het idee. “Ik denk niet dat het een compromis is om kinderen te hebben. Misschien gebeurt het wel op een dag.”

Liefdesleven

Hoe het op dit moment met het liefdesleven van Diaz staat is niet helemaal bekend. De actrice was tot voor kort samen met het Britse model Paul Sculfor, maar het gerucht zoemt rond dat het koppel al een tijdje uit elkaar is. Onlangs werd Diaz nog gezien met Maroon5-zanger Adam Levine.

Hoewel de filmster al een hoop relaties heeft zien sneuvelen, waaronder met acteur Jared Leto en popster Justin Timberlake, blijft ze positief over de liefde.

“De ervaring heeft mij geleerd dat je altijd de persoon vindt die op dat moment het beste in je leven past. Ik heb ook geleerd dat je soms beter kunt breken met iemand, omdat dat beter is.”

Diaz is binnenkort weer op het witte doek te bewonderen in het drama ‘My Sister’s Keeper’.

Cameron Diaz in Parade