AMSTERDAM – Tori Spelling probeert alle bewering over haar eetstoornis te weerleggen door zich in bikini te laten zien bij een zwembad terwijl ze een sandwich en patat aan het eten is.

Al langer doen er geruchten de ronde dat de voormalig Beverly Hills 90210 actrice aan anorexia lijdt. Na haar zwangerschap viel ze ruim twintig kilo af.

Maar opnieuw spreekt Spelling alle berichten tegen. Haar slanke lichaam zou natuurlijk zijn. “Patat is wat ik het liefst eet”, vertelt ze aan The Daily Mail. De krant toont ook foto's van de magere Spelling tijdens haar lunch bij het zwembad.

Aankomen

De actrice geeft wel toe dat ze momenteel “erg dun” is. “Ik zou niet meer verder willen afvallen, en om eerlijk te zijn zou ik een paar kilo’s aankomen ook niet erg vinden.”

Spelling ziet haar drukke leven als de oorzaak van haar dunne lichaam. Ze geeft aan veel tijd kwijt te zijn aan haar twee kinderen: Liam van twee en Stella van 11 maanden. “Ik heb gewoon niet altijd tijd om uitgebalanceerd te eten.”

Ook haar man Dean McDermott verzekert iedereen ervan dat zijn vrouw geen last heeft van een eetstoornis: “Ik kan je vertellen dat ik mijn vrouw nooit zou toestaan ongezond te worden.”
 

Tori Spelling ontkent anorexia