AMSTERDAM - Rihanna is weer helemaal terug, bleek deze week. Maandag liet ze zich voor het eerst sinds ze in februari werd mishandeld weer op de rode loper zien. Verder werd ze deze week meerdere keren gezien tijdens het winkelen en avondjes uit.

Het lijkt erop dat de Amerikaanse zangeres besloten heeft om zich niet langer te verstoppen. Rihanna liet zich maandenlang niet zien nadat ze mishandeld was door haar toenmalige vriend Chris Brown, maar de popster is weer helemaal terug.

Maandag woonde ze het prestigieuze mode-evenement Costume Institute Gala bij. Rihanna, die een opvallend zwart Dolce & Gabbana-pak droeg, wandelde als laatste Hollywoodster over de rode loper naar binnen, maar sprak niet met de pers.

Dinsdag werd Rihanna met haar goede vriendin zangeres Katy Perry gespot in verschillende New Yorkse bars. Ook woensdag bezocht de zangeres een feestje.

Onschuldig

Deze week ging de zaak tegen Rihanna's ex-vriend Chris Brown verder. De 20-jarige zanger houdt vol dat hij onschuldig is. Het is nog niet bekend of er voldoende bewijsmateriaal is voor een rechtszaak.

Rihanna is terug