AMSTERDAM - Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen had er geen weet van dat een bodyguard tijdens haar bruiloft begin april in Costa Rica op een fotograaf schoot.

Dat heeft ze gezegd tegen het Amerikaanse tijdschrift People. Begin april trouwde het supermodel voor de tweede keer met haar geliefde Tom Brady, die bij American footballclub New England Patriots speelt.

Een fotograaf van het Franse persbureau AFP meldde na de trouwerij dat een bodyguard van Bündchen zijn auto had beschoten, nadat hij weigerde zijn camera in te leveren. Een fotograaf van de krant Al Dia zat ook in de auto en deed aangifte. Niemand raakte overigens gewond.

Reactie

"Ik heb geen weet van de beschreven gebeurtenissen", stelde de manager van Brady kort na de bruiloft al in een reactie. Ook het aanwezige veiligheidspersoneel wist volgens hem niets van het incident. Bündchen stelt dat niemand iets heeft gehoord.

"De volgende dag belden mensen en ik had zoiets van: 'Ik heb geen idee waar je het over hebt'."

Costa Rica

De tweede huwelijksplechtigheid vond plaats in het strandplaatsje Santa Teresa in Costa Rica. Bündchen en Brady trouwden in februari al eens tijdens een bescheiden ceremonie in de VS.

Het plannen van twee geheime bruiloften ging het Braziliaanse topmodel niet gemakkelijk af, zegt ze. "We hebben zo hard ons best gedaan het geheim te houden. Jullie hebben geen idee hoe lastig dat was."

Ondanks dat het veel moeite kostte de twee trouwerijen geheim te houden, vond Bündchen het allemaal wel de moeite waard. "We hebben een geweldige tijd gehad. Ik denk dat we veel geluk hebben gehad."