AMSTERDAM - De Nederlandse multimiljonair Marcel Boekhoorn heeft een slechte beurt gemaakt bij Pamela Anderson. Zijn opmerking: "Ik ben de baas van een dierentuin" viel verkeerd bij de dierenrechtenactiviste.

Het Amerikaanse sekssymbool kwam in contact met Boekhoorn via zijn vriend Hans Klok, die met Anderson optreedt in Las Vegas.

Boekhoorn ging na een van de shows met de twee goochelaars op stap in de gokhoofdstad. Na de vraag van de voormalige seksbom wat de puisant rijke Nederlander voor de kost deed, sloeg de sfeer om.

Idealen

Tegenover Revu vertelt Klok: "Dieren opsluiten, dat is helemaal tegen Pamela's idealen in, ze vecht fanatiek tegen dierenleed."

Ook de illusionist maakte eens een verkeerde opmerking tegen Anderson. Hij vertelt: "Pamela en ik gingen naar het beruchte optreden van Britney Spears bij de MTV Awards. We zaten aan een tafel waar je 15.000 dollar per stoel moest betalen. Komt er een donkere vrouw aanlopen. Groot, met een asymmetrische jurk aan. Ik zeg tegen Pamela: 'Echt zo'n type dat in Caesers Palace werkt.' Pamela schopt me: 'Asshole, dat is Beyoncé! Tja, weet ik veel."