AMSTERDAM – Aan de soap rondom het liefdesleven van Ron Boszhard lijkt geen einde te komen. De presentator ontkende onlangs een affaire te hebben gehad met een stewardess tijdens zijn huwelijk met Gaby, maar deze stewardess in kwestie doet deze week een boekje open in Story.

Volgens de 24-jarige Celine van Dee is er wel degelijk sprake geweest van een relatie. Het koppel zou bijna vijf maanden samen zijn geweest.

“Ron wilde een halfjaar op zichzelf gaan wonen om te kijken of hij nog verder wilde met zijn huwelijk. Twee weken nadat hij zijn vrouw had verlaten, kregen wij een relatie.”

Van Dee ontmoette Boszhard in een Amsterdamse kroeg. “We raakten aan de praat en van het een kwam het ander.”

Bezinning

De blondine wist dat Boszhard niet met haar in het openbaar kon verschijnen. “Hij was immers nog maar net bij zijn vrouw weg om tot bezinning te komen”, zegt Van Dee in het weekblad.

“Ron wilde voorkomen dat Gaby er achter zou komen dat hij gevoelens had voor een jonge vrouw van 24. Dat wilde hij haar, maar ook zijn kinderen besparen.”

Liegen

Van Dee zegt dat ze in die periode bereid was te liegen om Boszhard te sparen. “Zelfs in mijn eigen vriendenkring heb ik een deel van mijn leven verzwegen.” Op een gegeven moment begon dat haar zo tegen te staan dat ze een punt achter de relatie zette.

Dat Boszhard hun relatie ontkent komt hard bij Van Dee aan. “Het getuigt van weinig respect naar mij toe en dat is het enige wat ik vraag. Ik vecht voor het herstel van mijn naam. Ik ben het liegen zat.”

Publiciteit

Boszhard ontkent in een reactie wederom dat er sprake is geweest van een relatie met Van Dee. Hij denkt wel te weten waarom Van Dee haar verhaal heeft willen doen. “Dit soort mensen zoekt een podium om ook eens in de publiciteit te kunnen staan.”

De Tros-presentator is momenteel gelukkig met danseres Emilie Rozenga. De twee leerden elkaar in 2004 kennen, toen de presentator nog getrouwd was met Gaby. Het gerucht gaat dat Boszhard ook met Rozenga is vreemdgegaan tijdens zijn huwelijk, maar de presentator ontkent ook dit verhaal.