AMSTERDAM – David Hasselhoff maakt het goed, nadat hij afgelopen weekend werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege een alcoholvergiftiging. Berichten dat de acteur bijna dood was geweest kloppen niet, zo zeggen zijn advocaten dinsdag in een verklaring.

“Hasselhoff is nooit in de toestand geweest die in deze onjuiste verhalen werden beschreven”, zo staat te lezen in de verklaring. “Hasselhoff heft zondag met zijn advocaten gesproken en maakte het prima”, Aldus Melvin Goldsman en Marci Levine.

De twee advocaten voegen eraan toe dat de acteur zeer bedroefd is over alle geruchten. De bron van deze verhalen is nog niet achterhaald.

Bewusteloos

De 56-jarige Hasselhoff werd zaterdagavond ziek, maar volgens een bron in de nabijheid van de acteur is hij niet bewusteloos geraakt. Zondagochtend zou Hasselhoff alweer uit het ziekenhuis ontslagen zijn.

“Als Hasselhoff net zoveel gedronken zou hebben als sommige media schreven, zou hij nooit zo snel uit het ziekenhuis ontslagen zijn”, aldus de bron.

Alcoholprobleem

Hasselhoff ligt momenteel in scheiding met zijn ex-vrouw Pamela Bach. De acteur werd in het verleden bekend met de televisieseries Knight Rider en Baywatch. Hij kampt al jaren met een alcoholprobleem.