AMSTERDAM - Amanda Balk durft eindelijk weer te genieten van de liefde. De voormalige Gouden Kooi-deelneemster heeft haar hart verloren aan de 21-jarige Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack.

Hoewel de twee elkaar al een half jaar geleden leerden kennen, heeft het kersverse koppel pas sinds een aantal weken een relatie, zo vertelt Balk maandag in De Telegraaf.

Op een feest in Bloemendaal werd Balk tot op haar oren verliefd op de dj. "Hij vroeg of ik met hem mee wilde naar Disneyland Parijs. Toen ik vroeg: 'wanneer dan?', zei hij: 'morgen'. Ik kon mijn oren niet geloven", zo vertelt de voormalige realityster in de krant.

Nare ervaringen

Balk had tijdens haar verblijf in De Gouden Kooi een relatie met medebewoner Brian Kubatz. Aan die relatie hield ze nare ervaringen over. In september vorig jaar onthulde Balk dat Kubatz haar meerdere keren zou hebben mishandeld. Ze deed daarvan aangifte bij de politie.

Inmiddels durft Balk zich weer helemaal in een nieuwe relatie te storten. "Nick laat me weer leven en genieten. Al twee keer heeft hij me verrast met een romantisch tripje."