AMSTERDAM - De vriend van Paris Hilton, honkballer Doug Reinhardt, is maandag in een club in Los Angeles betrokken geraakt bij een vechtpartij met een man die probeerde de Hilton-erfgename te betasten.

Het stel was aan het dansen in H-Wood toen een dronken man op Hilton afstapte en probeerde haar borsten te pakken te krijgen.

Dat heeft een getuige gemeld aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Volgens de getuige beschermde de honkballer zijn meisje en duwde hij de man weg. Op dat moment besloten de vrienden van Reinhardt zich ermee te bemoeien.

Geslagen

Zij zouden de grijpgrage man in elkaar hebben geslagen. Reinhardt liet de beveiliging de dronkenlap vervolgens de club uitzetten.

Hilton en Reinhardt leek de vechtpartij niets te kunnen schelen. Kort na 02.00 uur gingen ze weg. De woordvoerder van Reinhardt ontkent dat de honkballer betrokken was bij de vechtpartij.

Jessica Alba

Actrice Jessica Alba en haar man Cash Warren, die naast Hilton en Reinhardt stonden te dansen, waren geschokt. "Ze keken naar elkaar en hadden zoiets van 'wow'", zegt een andere getuige.

Vorige maand waren Reinhardt en Hilton ook al besloten bij een opstootje in een club, in Miami Beach. Ook toen raakte de honkballer slaags met een man die zijn vriendin lastig had gevallen.