AMSTERDAM - Casey Aldridge, de vader van Jamie Lynn Spears' baby, wordt maandag van de intensive care gehaald. Het Amerikaanse tijdschrift People zegt een bron dicht bij de familie gesproken te hebben.

Aldridge raakte in de nacht van zondag op maandag gewond bij een auto-ongeluk.

Het ongeluk vond plaats na een vrijgezellenfeest voor de neef van Aldridge. De truck van de 19-jarige vader zou de berm geraakt hebben, waarna de wagen over de kop rolde.

Hoofdletsel

Door de klap vlogen drie van de vijf inzittenden uit de auto, Aldridge was een van hen. Hij is opgenomen met hoofdletsel, de andere inzittenden raakten minder ernstig gewond.

"Het was afwachten of Casey geopereerd moest worden of niet", zegt de bron. "Ze hebben scans gemaakt en kunnen geen verdere verwondingen vinden."

De politie van de Amerikaanse staat Louisiana is verrast dat de inzittenden de crash zo goed doorgekomen zijn.

Geluk

"Het is opmerkelijk dat niemand ernstiger gewond is geraakt", zegt een woordvoerder van de politie. "Bij dit soort ongevallen zien we meestal zwaargewonden of zelfs doden."

De bron zegt tegen People dat slechts een van de inzittenden een gordel droeg. "Ze moeten engeltjes om zich heen gehad hebben."

Jamie Lynn, bekend van de televisieserie Zoey 101, houdt zich volgens de bron sterk. De blondine, het jongere zusje van popzangeres Britney Spears, beviel vorig jaar op 17-jarige leeftijd van dochtertje Maddie Brainn. Spears en Aldridge hebben sinds hun middelbareschooltijd een relatie.