'Lindsay Lohan is zelfdestructief'

AMSTERDAM - Het is niet vreemd dat Lindsay Lohan de laatste tijd zoveel is afgevallen. Dat zeggen althans bronnen in de nabijheid van de actrice. "Ze is een zelfdestructief persoon. Het hoort allemaal bij haar schreeuw om aandacht."

In het Amerikaanse tijdschrift People zegt de bron dat Lohan haar ex-vriendin Samantha wil laten zien hoeveel pijn ze heeft van de breuk. "Verder wil ze dat Hollywood haar ziet als de gekwelde artiest. Haar gewichtsverlies is een aanwijzing dat er meer aan de hand is."

Volgens een andere bron is Lohan op dit moment flink uit balans. "Als er iets heftigs gebeurd eet ze niet meer. Ze blijft de hele nacht op en slaapt overdag, dus mist ze maaltijden. Als het goed met haar gaat eet ze goed en is haar gewicht ook gezond."

Talkshow

Vorige week praatte de 22-jarige actrice voor het eerst openlijk over de relatiebreuk in de talkshow van Ellen DeGeneres. Daar vertelde Lohan dat de breuk helemaal vanuit het niets kwam.

Afgelopen weekend bracht Lohan nog een bezoekje aan haar ex. Haar assistent bracht haar naar het huis van Ronson. Zes uur later ging ze pas weer weg.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie