Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend.

Met daarin deze week dat Opa Römer zich verspreekt, er BN-Botoxalarm heerst, Froukje een big mamma is, Marco bijna wees was, Patricia Paay officieel oud is en de Bauer baby moet blijven. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Achterkleinkind Römer?

Acteur Piet Römer dronk een lekker glaasje in het café. Hij stopte tijdig, want hij moest nog met kleinzoon Thijs uit eten. Inderdaad, de man van Katja Schuurman.

‘Hij zei dat hij een heugelijke mededeling voor me had’ verklapte Piet. ‘Ha!’ hoopt Privé, daar komt dan eindelijk die langverwachte baby.

Het wordt ook tijd. Katja en Thijs trouwden al in 2006, haar zus Birgit is nu zwanger en Thijs’ zusje Nienke heeft ook zojuist een koter gebaard. Nu zijn de Schuurmannetjes dus aan de beurt.

Maar nee ‘Helaas, nog niet’ SMS’t Katja naar het tijdschrift. Toch hoopt Privé dat Thijs, net als opa Piet, zijn mond snel voorbij zal praten.

Botox alarm

Slecht nieuws voor ‘plastic fantastic’ Marijke Helwegen. En voor Linda de Mol en haar honderden BN-vriendinnen die Botox gebruiken. Volgens Party krijg je weliswaar een glad hoofd van het spul, maar ook emotionele problemen.

Het zit zo: wie zijn emoties niet toont, krijgt negatieve gedachten. En wie gebotoxt is, kan met zijn strakke gezicht die emoties niet meer uiten.

Resultaat: stress, spanning, niet meer blij. Volgens Helwegen kan zij nog prima fronsen. ‘En als iemand positief is, ben ik het wel’ bestrijdt ze de anti Botox-studie. ‘Lipjes getuit, borstjes vooruit, depressie er uit’ mag haar volgende pro-Botox leus worden.

Forse Froukje

Bridget Maasland heeft weer vorm en Nance past weer in haar oude kleren. Maar Froukje de Both is drie maanden na de geboorte nog steeds te zwaar. Sterker nog: ze ziet er uit alsof de bevalling nog moet gaan plaatsvinden.

Party toont een foto van een lachende De Both met een trots vooruit gestoken mega-pens. ‘Ze schaamt zich totaal niet’ meldt het blad verbaasd. Het zit ‘Forse Froukje’ dan ook niet mee in haar strijd tegen de kilo’s.

Toen ze probeerde te sporten, brak ze haar been. Het is te hopen dat ze strompelend op krukken niet makkelijk bij de koektrommel kan komen.

Bijna wees

Het zit mega-ster Marco Borsato niet mee. Twee maanden geleden overleed ineens zijn vader. Halsoverkop vloog de familie naar Italië om opa Roberto te begraven.

Moeder Mary werd in een rolstoel gehesen omdat ze net aan haar heup was geopereerd. Die reis was toch wat te veel van het goede, blijkt. In Story vertelt Marco dat Mary een zware ontsteking kreeg.

Hij werd op vakantie gebeld dat ze in groot gevaar verkeerde. Wederom keerde hij met spoed naar huis, bang dat hij nu ook zijn moeder zou verliezen.

Binnen twee maanden ouderloos, dat wens je je ergste vijand nog niet toe! Gelukkig blijkt moeder een taaie, want Mary knapte snel weer op. De schrik zit er bij de Borsatootjes goed in. Daar kan Marco binnenkort vast een mooi liedje over zingen.

Ouwe taart?

Vreselijk vindt ze het: oud worden. Patricia Paay wordt bijna 60 en dat is ronduit verschrikkelijk. In Weekend beklaagt de diva zich over haar leeftijd. ‘Weer een jaartje dichter bij de dood’ meldt ze melodramatisch.

Gelukkig ziet de ijdele presentatrice wel een lichtpuntje. ‘In Engeland hebben ze geen idee hoe oud ik ben. Op straat kan ik gewoon flirten zonder dat ze me raar aankijken.’

En dan te bedenken dat ze in het blad juist opbiecht daar in slobbertrui en joggingbroek over straat te gaan, ‘Wat hier in Nederland nooit zou kunnen’.

In ons land speelt ze juist altijd ‘showbizzje’ voor de spiegel. ‘Wat doet Patricia vandaag aan? Hoe zal Patricia haar haren dragen?’ zegt ze dan. Maar of die spiegel nou in Amsterdam of in Londen staat, La Paay wordt echt 60, daar is geen ontkomen aan.

Bauer baby moet blijven

Nog een week of 6 en dan komt de 4e Bauer baby. Maar Mariska wil nog helemaal niet bevallen. Die baby moet lekker blijven zitten waar ‘ie zit.

De vrouw van Frans is altijd erg mager door een schildklieraandoening. Nu is ze 21 kilo zwaarder en voelt ze zich heerlijk. ‘Ik zou willen dat ik het zo zou kunnen laten’ verzucht ze in Privé.

Een luxe probleem voor mevrouw Bauer, deze extra zwangerschapskilo’s. Kijk maar naar Froukje, die ze juist hard nodig kwijt moet.