Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week hoe Gordon zich verspreekt, Dré en Rachel uitgebreid hun scheiding belichten, de familie de Mol in rep en roer is om de ontvoering van Johnny junior en een griezelig goed gelijkende dubbelganger van BNN's Bart de Graaf opduikt. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Gordon heeft weer een nieuwe liefde. In Story staat hij stralend met zijn arm om een blonde vent heen. Maar nee, lezen we ergens helemaal achter in het verhaal, deze jongen is niet zijn nieuwe vriend. Het is Gordons broer. En inderdaad, als je het weet, zie je de overeenkomsten tussen die twee. Maar er is wel degelijk een nieuwe liefde voor Gordon. Hij heeft geleerd van de fouten in het verleden en wil nu proberen zijn nieuwste vlam een jaar buiten de publiciteit te houden.

Met jonge lover Adriaan ging het helemaal mis, die werd na twee weken al voor de camera geschoven. Inmiddels is die relatie met veel haat en nijd geëindigd. Die vergissing begaat Gordon niet nog en keer en daarom is de nieuwste lover tot anonimiteit veroordeeld. "We moeten elkaar eerst goed leren kennen," zegt hij. "Daar wil ik geen pottenkijkers bij." Heeft de eindredacteur in de tekst een 't' te veel over het hoofd gezien? Of verspreekt Gordon zich hier? Want volgens ons gaat het in het geval van beide heren bepaald niet om 'potten' kijkers' als wel om 'poten-kijkers'.

Dré met dikke ogen

Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. Ook in het geval van André Hazes gaat dit gezegde op. Want André mag dan een buitengewoon gelukkig gezinsleven hebben met Rachel en kids Dré junior en Roxanne, hij drinkt nog steeds te veel. En dat trekt Rachel niet meer na 12 jaar huwelijk. In alle bladen een 'exclusief interview' met het paar, en dus vier keer hetzelfde verhaal.

Privé wint de prijs voor mooiste drama-productie, want zij hebben foto's van een verlopen Dré met stoppelbaard en dikke ogen van het huilen. Hij ziet er echt niet uit, totaal verlopen, in een hotelkamer. En dat gaat Rachel aan het hart. Het paar heeft dan wel besloten uit elkaar te gaan, André blijft in de Vinkeveense villa wonen. Rachel betrekt met de kids een huisje in de buurt. Ze zal Dré helemaal verzorgen en vertelt zijn was te doen, het huishouden en ook nog zijn zaken te regelen. Alles om maar te voorkomen dat André verloedert en aan lager wal raakt.

Want de 'foute vrienden' waar André telkens opnieuw mee aan de boemel gaat en dronken mee wordt, kunnen natuurlijk niet wachten André mee op sleeptouw te nemen naar hun stamkroeg. En zonder stok (lees: Rachel) achter de deur, kan het niet anders of het verval slaat snel toe.

Paniek bij de De Molletjes

'Linda de Mol in groot gevaar' en 'Paniek in familie De Mol' kopt Story groot. Ze spelen in op het nieuws dat de politie kortgeleden een ontvoering op Johnny de Mol heeft weten te verijdelen. Een groep criminelen (volgens de bladen Joegoslavische gangsters) was van plan de zoon van tv-magnaat John de Mol te ontvoeren en een gigantisch losgeld te vragen.

Voordat er daadwerkelijk actie kwam, heeft de politie de bende opgepakt. Maar de schrik zit er natuurlijk goed in bij de familie. In Nederland komt ontvoering van bekende mensen gelukkig weinig voor, in andere landen des te meer. In Rusland, Afrika en Latijns-Amerika is het schering en inslag en worden regelmatig echtgenotes en kinderen van rijke mannen ontvoerd. Volgens de bladen is de bewaking van de familie De Mol flink verscherpt en reist John senior met een hele serie bodyguards de wereld rond. Ook zus Linda zou bewaakt worden.

De moeder van Johnny, Willeke Alberti, is natuurlijk geschokt en vraagt zich af welke monsters dit haar lieve zoon wilden aandoen. Hoewel de bladen vaak overdrijven, vinden we de 'paniek-koppen' in dit geval wel op hun plaats. Want als je weet dat iemand je wil ontvoeren, worden alle zekerheden onder je vandaan geslagen. Opeens dreigt overal gevaar en durf je voorlopig niet meer zomaar over straat. Arme Johnny.

Is Bart back?

Weekend heft een opzienbarende reportage. 'Griezelige parallellen met Bart de Graaf' heet het stuk. Het verhaal gaat over de Amerikaanse filmacteur die in Austin Powers de rol van 'Mini-me' speelt. Hij is een dwerg van ruim 80 centimeter lang. Op de foto zien we dat hij heel erg veel lijkt op de kleine Bart de Graaff: zelfde mond, grote oren, weinig haar.

Wat opvallend is aan het verhaal, is dat beide kleine heren beeldschone vriendinnen aan de haak hebben (hadden) geslagen. Bart deed het met donkere schoonheid Valerie Zwikker. Die werd er natuurlijk onmiddellijk van beticht te willen meeliften op Barts roem. Toen ze de relatie verbrak, viel heel Nederland over haar heen en was ze de bitch die de zieke Bart alleen had gelaten. Ook de Amerikaanse acteur heeft een mooie vriendin: een enorm langbenig blond blootmodel. Zij wordt er ook van beticht een 'roofkip' te zijn die uit is op de miljoenen van Mini-Me.

Het is een bijzondere reportage, want als je de foto's van de twee stellen naast elkaar ziet, is de gelijkenis treffend. 'Alleen heet Valerie nu Genevieve…' staat er nog als kop bij. En het is inderdaad net alsof Bart de Graaff uit de dood is herrezen en zijn brunette heeft ingeruild voor een sexy blondine. Bizar.