Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat Yolanthe ontrouw was, Natasja Froger langs de deuren moet, de Gullit's huizenstress hebben, Wendy wel wil maar niet kan en waarom blonde Linda de Mol brunette werd. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

's Ochtends stond Jan Smit te trappelen voor de kiosk. Hij wilde de roddelbladen hebben waar Yolanthe's vakantiefoto's in stonden. Want volgens vele geruchten, is zijn grote liefde vreemdgegaan.

Yo was met een vriendenclub in Thailand, waar ook timmerman Jeffrey was. En met hem ' is ze naar bed geweest', aldus een bron in Privé'.

Meerdere aanwezigen melden dat de brunette heeft gerommeld met de blonde Amsterdammer. Maar natuurlijk ontkent Yolanthe glashard. 'Jan en ik weten hoe het zit' is haar commentaar.

Hoge bomen vangen veel wind, weet Privé, en wellicht is het allemaal kwaadsprekerij. Maar toch meldt het blad maar wat graag deze allereerste publieke barstjes in het Volendamse liefdessprookje van Jan en Yo.

Bedelbabe

Dingdong….de deurbel. Een blonde dame met een collectebus. Natasja Froger vertelt dat mensen in het Gooi haar niet herkennen als ze rammelend voor het Astma Fonds voor hun deur staat.

René probeert zijn blondine wel eens te verwennen met een cadeau van de juwelier, maar dat is aan zijn vrouw niet besteed. "Doordeweeks loop ik er bij als een bouwvakker", lacht ze in Story. Anders dan haar man geeft ze niks om luxe.

Toch baalt ze als ze slonzig in de supermarkt tussen de opgedirkte Gooise vrouwen rondloopt. "Had ik maar even mascara en lippenstift opgedaan", denkt ze dan.

Natasja had dus geen enkele moeite met de bijstand waar ze een maand van moest leven voor 'Effe geen cent te makken'. Maar of ze na dit tv-succes nog kan collecteren zonder herkend te worden, vragen we ons af.

Huizenstress

Ruud en Estelle Gullit hebben een probleem. Hun huis in Amerika is nog steeds niet verkocht. In een dolle bui kocht Ruud de villa in L.A voor 4,25 miljoen dollar. Maar Estelle keurde hem af.

Hij was te groot en te ver weg van de school. Het paar ging halsoverkop terug naar Nederland, maar nu raken ze het peperdure huis aan de straatstenen niet kwijt. De Amerikaanse huizenmarkt ligt volledig op zijn gat.

De Gullits hebben de prijs maar liefst met ruim een half miljoen dollar laten zakken, bijna 5 euroton. Hoewel Ruud het bedrag wel kan missen, moet hij toch met deze onverkoopbare berg stenen in zijn maag zitten.

Hebben we daarom Estelle al tijden niet zien shoppen in de PC? Zelfs voor miljonairs als de Gullits is een half miljoen verlies geen kattenpis.

Wendy wil wel

De paragnost van Story weet het zeker: Wendy van Dijk gaat trouwen. 'Haal de Vera Wang bruidsjurk maar uit de mottenballen,' juicht het blad, doelend op de jurk die sinds Xander de Buisonje opgeborgen is.

Er is echter een klein probleempje: de aanstaande bruidegom is nog getrouwd. Wendy's lover Erland Galjaard (tv baas van RTL) heeft thuis nog vrouw en kinderen. Weliswaar gaat hij scheiden, maar officieel is hij nog gebonden.

Story loopt dus een beetje vooruit op de zaken. Helemaal omdat de twee pas sinds heel kort een piepklein beetje durven toe te geven dat ze een stelletje zijn. Die honeymoon, huwelijksboot en trouwjapon zullen nog even op stal blijven staan.

Blonde Linda nu bruin

Zit Linda de Mol in haar menopauze? De presentatrice heeft opeens haar uiterlijk radicaal veranderd. Van blondine werd ze door de kapper omgetoverd in een donkere brunette.

Van Leontine Borsato zijn we deze haar-acties wel gewend, niet van de behoudende Linda. Volgens Linda deed ze dit om zich beter te kunnen inleven in haar nieuwe filmrol. Maar Party denkt wat anders.

Het blad liet een psycholoog los op de plotseling bruine lokken. ' Herhalingsdrang van Jeroen' wist deze te melden. Lin's verkering wisselde immers brunette Lieke van Lexmond in voor blonde Linda.

'Look-a-like-Lieke' kopt het blad nu heel flauw over De Mol's metamorfose. Jeroen vindt het allemaal prachtig, getuige de foto waar het stel samen stralend op staat.