LONDEN - Michael Jackson kondigt nog deze week zijn comeback aan. De King of Pop zal dit naar alle waarschijnlijkheid donderdag doen op een persconferentie.

Volgens de voorzitter van de Nederlandse fanclub van Michael Jackson, Mark Wittenberg, is Jackson dinsdag in Londen gearriveerd en bij zijn hotel gespot door fans.

Jackson komt volgens internationale media donderdag met ''een speciale aankondiging''. Het ligt voor de hand dat hij bekend gaat maken dat hij komende zomer een serie concerten zal geven in de O2 Arena in Londen, waar ook de persconferentie plaatsheeft.

Onlangs speculeerden Britse media al over dertig liveshows in de Londense O2 Arena, die plaats biedt aan 20.000 bezoekers.

 Bijwonen

Wittenberg zei dinsdag dat het er naar uit ziet dat hij een maand in Londen gaat wonen, aangezien hij de concerten van Michael Jackson het liefst allemaal wil zien. ''In ieder geval wil ik de eerste bijwonen en de laatste en voor de rest zoveel mogelijk.

Ik ga mijn best doen. Overigens ken ik heel veel fans die er hetzelfde over denken en allemaal naar Londen komen'', aldus Wittenberg.