AMSTERDAM - Sharon Osbourne is aangeklaagd door een vrouw met wie zij slaags raakte tijdens een door Osbourne gepresenteerde realityshow.

Megan Hauserman, een kandidate van de show 'Rock of love: charm school', beschuldigt de 56-jarige vrouw van rocker Ozzy Osbourne van mishandeling, nalatigheid en het opzettelijk toebrengen van emotionele schade.

Hauserman en Osbourne vlogen elkaar in december in de haren tijdens de show van VH1 nadat Osbourne een grap maakte ten koste van de playmate.

Die reageerde naar verluidt door te zeggen dat Sharon alleen maar beroemd is omdat ze de manager is van een hersendode rockster. Daarop overgoot Osbourne Hauserman met een drankje, waarna een chaotische situatie ontstond en Hauserman werd afgevoerd.

Verdediging

Hauserman beweert te zijn geslagen, gekrabd en aan haar haren te zijn getrokken door Osbourne. De advocaat van de 26-jarige blondine zei in een interview dat het voor de verdediging moeilijk zal zijn het gebeurde te ontkennen, aangezien alles op video is opgenomen.

In 'Rock of love: charm school' leren veertien deelnemers etiquetteregels. De winnaar wordt beloond met honderdduizend dollar (ruim zeventigduizend euro).