AMSTERDAM - Jade Goody ligt weer in het ziekenhuis. De terminaal zieke Britse realityster is opgenomen in het Royal Marsden Hospital in Londen voor een operatie die haar pijn moet verminderen.

Dat verklaarde haar woordvoerder tegenover BBC News.

De voormalige Big Brother-deelneemster, die uitgezaaide kanker heeft in haar darmen, lever en lies, zou 'vreselijke buikpijnen' hebben.

Volgens haar woordvoerder konden de artsen de pijn niet onder controle krijgen en is daarom besloten tot een operatie. Wat de ingreep precies inhoudt, vertelde de woordvoerder niet.

Huwelijk

De 27-jarige Goody kreeg vorige maand te horen dat ze nog maar kort te leven heeft. Vorige week trouwde ze met haar 21-jarige vriend Jack Tweed, die haar twee weken daarvoor ten huwelijk had gevraagd. Goody heeft twee zoontjes, Bobby (5) en Freddy (4).

Interview

Ondertussen verdringen Amerikaanse media zich rond Goody om het laatste exclusieve interview in de wacht te slepen. Verschillende Britse media maken melding van Oprah Winfrey en Larry King die om deze eer strijden. Momenteel wordt rond haar ziekbed een realitysoap opgenomen.