AMSTERDAM - Madonna is opnieuw gezien met het model Jesus Luz. De 50-jarige popster nam de 22-jarige Braziliaan mee naar het kaballah-centrum in New York, zo is op foto's te zien.

Ook Madonna's drie kinderen, Lourdes, Rocco en David, bezochten de dienst. Madonna nam Luz al eens eerder mee naar het kaballah-centrum, maar het is voor het eerst dat het stel zich uitgebreid liet fotograferen, zo meldt de Daily Mail. Volgens de Britse krant is het overduidelijk dat de zangeres hiermee haar ex-man Guy Ritchie wil treiteren.

Of Madonna een relatie heeft met Luz is niet bekend. De afgelopen tijd gonsde het van de geruchten dat de popster en de jonge Braziliaan iets met elkaar hebben, maar ingewijden lieten vorige maand aan de Britse krant Daily Mirror weten dat het zou gaan om een publiciteitsstunt.

De zangeres zou zich expres vaak laten zien met Luz om publiciteit te genereren voor haar aanstaande tournee.

Fotoshoot

Madonna en Luz ontmoetten elkaar in december tijdens een pikante fotoshoot voor het Amerikaanse tijdschrift W. Op een van deze foto's zijn de twee zoenend te zien.

Madonna scheidde vorig jaar van regisseur Guy Ritchie. Sindsdien woont de Queen of Pop in New York, waar ze steevast iedere zaterdag met haar kinderen het kaballah-centrum bezoekt.

Madonna en Jesus Luz