AMSTERDAM - Amy Winehouse is weer terug in Londen na haar twee maanden lange vakantie op het Caribische eiland Saint Lucia.

Dat meldt de Britse krant de Daily Mail zondag.

Donderdag meldde de Britse krant The Sun al dat Winehouse terug wilde keren naar Engeland om zich te verzoenen met haar man Blake Fielder-Civil.

Fielder-Civil, die van Winehouse wil scheiden, werd afgelopen week vrijgelaten uit een gevangenis in het Britse Suffolk. Daar zat hij vast voor de mishandeling van een barman en de poging die via omkoping te verdoezelen.

Afkicken

Hij moet nu verplicht gaan afkicken. Fielder-Civil zou van de zangeres willen scheiden omdat ze zich tijdens haar vakantie op Saint Lucia met andere mannen inliet. Het stel trouwde in mei 2007.

De moeder van Fielder-Civil laat weten dat haar zoon de scheiding doorzet, stelt de Daily Mail. Fielder-Civil zelf zei na zijn vrijlating dat de scheidingsplannen niet van de baan zijn.

"Maar ik weet ook niet wat er gaat gebeuren. Ik vind het vooral fijn nu weer op vrije voeten te zijn. Ik ga nu eerst afkicken."

Al eerder kwam Fielder-Civil tijdelijk vrij om van zijn drugsverslaving af te komen, maar dat lukte hem niet, waarop hij terug moest naar de gevangenis.

Schandorff

Geruchten dat haar zoon aan het daten is met het 22-jarige Duitse model Sophie Schandorff zijn volgens Georgette Civil niet waar.

Schandorff en Fielder-Civil zouden afgelopen week samen buiten de gevangenis in Suffolk zijn gezien. De twee delen volgens Georgette Civil echter slechts een hechte vriendschap.