AMSTERDAM - Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Maxima heeft nieuwe tanden, Sylvie Meis in de prijzen en Daphne Deckers die Botox wil. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Hiep Hoi! Sylvie Meis heeft een prijs. De voetbalvrouw was apetrots op haar Style Award voor best geklede vrouw. `Prompt vloog ze naar Nederland, bestelde een visagist en stylist en verscheen stralend op de uitreiking.

 

Gratenpakhuis

Maar wat is ze dun! Het strakke jurkje laat niets te raden over, ze is vel over been. Haar borsten zijn bijna weg en haar hoofd en voeten lijken ongewoon groot voor het schonkige lijfje. Syl zelf vindt het prachtig, ze sport zich een slag in de rondte.

Maar wij vinden bijvoorbeeld saxofoniste Candy Dulfer (die ook een prijs won en die wel gewoon borsten en billen heeft) veel fijner om naar te kijken dan gratenbakkie Sylvie.

Piste prinsje

Af en toe duikt hij op: het bastaard-prinsje van Oranje. Hij is het kind van Carlos, de zoon van prinses Irene. Die heeft de jongen echter nooit erkend. Voor zover de roddelbladen weten is er ook geen contact met de koninklijke familie. Of toch wel? Want dat de 12 jarige Carlos jr. opduikt in wintersportdorp Lech waar de Oranjes skiën, is wel toevallig.

Volgens Party hunkert de moeder naar koninklijke erkenning. Dit tot grote ergernis van Bea’s familie, die haar en het kind maar reuze lastig vinden. ‘Vakantie in Lech verstoord’ kopt het blad dan ook.

Toch vragen ze zich af of er voor Carlos jr. financiële ondersteuning is. Want hoe kan anders de alleenstaande moeder zo’n dure wintersportvakantie betalen? Na de escapades van (groot)vader Bernhard weet de familie toch wel hoe ze met buitenechtelijke kinderen moeten omgaan?!

Maxima

Maxima had een keurig gebit. Toch zat ze onlangs in de tandartsstoel. Het resultaat: wit gebleekte tanden en een paar facings. Dat zijn schildjes van porselein die de tanden rechter dan recht maken. ‘Ze kan zo in een tandpastareclame’ grapt Privé.

Het blad hoopt op een volgende missie: de prins naar de tandarts. ‘Zijn tanden staan nog steeds scheef en hebben een donkere kleur. Werk aan de winkel dus voor de koninklijke tandarts’ . Zou Maxima haar man zo ver krijgen?

Sluipweggetje

In Privé zien we hoe advocaat Bram Moszkowicz in zijn dure auto (Aston Martin van 3 ton) even een sluipweggetje pikt. Helaas wordt hij gesnapt door oom agent.

Maar BN’er zijn heeft blijkbaar voordelen: Bram gaat niet op de bon. De motoragent keert om en rijdt weg. Mazzeltje dus.

Ook Marco Borsato heeft gelukt. Hij plant zijn Porsche pontificaal voor de slager op de stoep. Een moeder met wandelwagen kan er bijna niet meer langs. Terwijl Borsato zijn pondje gehakt bestelt, wurmt de wandelwagen zich moeizaam tussen muur en auto.

Als de zanger klaar is, stapt hij in en scheurt weg. Geluk dat de dorpsagent niet net voorbij kwam. De Gooische wijkdiender is waarschijnlijk niet zo onder de indruk als de Amsterdamse agent; hij struikelt dagelijks over de BN’ers in het miljonairsdorp.

Botox

Ze is in de 40, maar ziet er nog goed uit. Als dat gaat veranderen, grijpt Daphne Deckers naar de Botox.

In Story lezen we dat man Richard doodsbang is dat zijn blonde vrouwtje een monster wordt.

Dat gebeurt als de dames niet kunnen stoppen met plastische chirurgie en hun gezicht te strak laten trekken. Maar daar denkt Daphne nog even niet aan. Ze zweet zich wekelijks gek met haar personal trainer.

Een borstlift hoeft nog niet, ze doet borstspier-oefeningen. ‘Maar ik sluit niets uit voor de toekomst’ , vertelt ze.

Bij een vriendin zag ze het effect van rimpelvullers en dat zag er goed uit. Zodra haar grote ogen strak omhoog gaan staan en haar lippen opzwellen, weten we dat ze een bezoekje aan de beautykliniek achter de rug heeft.