HILVERSUM - De VARA ontkent dat Paul de Leeuw spoedig zal stoppen met de tv-hit Mooi! Weer De Leeuw, zoals Raoul Heertje beweert om aandacht te vragen voor de laatste aflevering van zijn talkshow Heerlijk Eerlijk Heertje.

De Leeuw zou met Raoul Heertje 'openhartig praten over het naderende einde van Mooi! Weer De Leeuw'. Althans, zo luidt de inhoud van het persbericht dat de VPRO over de talkshow verspreidde.

De VARA weerspreekt echter dat er sprake is van een naderend einde. Integendeel, het seizoen loopt voor Paul de Leeuw volgens een VARA-woordvoerder door tot zaterdag 25 april. ''En in september keert de show terug op televisie.''

Ranking The Stars

Paul de Leeuw maakte onlangs wel bekend te stoppen met de presentatie van het BNN-programma Ranking The Stars om zich op andere programma's te kunnen concentereren.

De Leeuw is namelijk te druk als creatief directeur van zijn eigen productiemaatschappij En Vele Anderen (EVA). Dit bedrijf, dat hij in september vorig jaar met Joop van de Ende oprichtte, produceert sinds kort Top of Flop voor de VARA en Van der Vorst Ziet Sterren voor RTL4.