AMSTERDAM - De relatie tussen Kate Hudson en Owen Wilson lijkt nog steeds stand te houden. Het acteurskoppel is sinds een aantal dagen in Frankrijk, waar zij genieten van een korte vakantie, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Afgelopen weekend was het stel in Parijs, waar ze door de stad fietsten en 's avonds genoten van romantische dinertjes. Dinsdag besloten Hudson en Wilson het wat noordelijker te zoeken en bezocht het beroemde koppel Trouville-sur-Mer.

Volgens een medewerker van het restaurant waar zij 's avonds aten had het koppel het erg naar hun zin. "Ze waren net als normale jonge mensen. Zij hield zijn hand vast en ze waren erg lief voor elkaar."

Begraafplaats

Woensdag ging het stel even hun eigen weg. De 40-jarige Wilson ging anderhalf uur hardlopen, terwijl Hudson (29) wat chique boetiekjes bezocht. 's Middags reden de twee naar de befaamde begraafplaats in Normandië, waar de mensen begraven liggen die omkwamen tijdens D-Day.

Later ging het koppel terug naar Parijs, waar Wilson samen met actrice Jennifer Aniston de premiere van 'Marley & Moi' bijwoonde.

Zelfmoordpoging

Hudson en Wilson hebben sinds kort weer een relatie samen. In 2007 had het paar een knipperlichtrelatie. Wilson deed een zelfmoordpoging, nadat Hudson hem definitief aan de kant had gezet.

Na die tragische gebeurtenis had de actrice nog een aantal kortstondige affaires, waaronder met wielrenner Lance Armstrong, maar Hudson lijkt nu toch weer helemaal te gaan voor haar ex-geliefde.