AMSTERDAM - De 'Nederlandse Beckhams', voetballer Rafael van der Vaart en actrice/presentatrice Sylvie Meis, gaan volgend jaar samenwonen. Dat heeft het droompaar aan De Telegraaf laten weten. Zij willen eerst nog even genieten van de mystiek van het daten. Meis en Van der Vaart mikken echter wel op een langdurige relatie. "Wij blijven eeuwig bij elkaar", aldus de Costa-actrice.

Het talentvolle jonge duo leerde elkaar maanden geleden kennen in de Amsterdamse discotheek Ministry. Sindsdien zijn zij bij elkaar wanneer ze maar de kans krijgen. Dat gaat soms moeilijk door het drukke bestaan wat Van der Vaart (20) en Meis (24) beiden leiden. Zij doen er echter alles de drukte te omzeilen. Zo was de voetballer laatst een poosje op bezoek in Spanje, waar Meis opnames voor Costa aan het maken was.

De TMF-vj geeft toe dat zij niet wist wie haar liefde was toen zij hem pas ontmoette. Zij weet namelijk niets van voetbal. Inmiddels zit Meis vol spanning aan de buis gekluisterd als 'haar' Rafael moet spelen. Het kusje dat Van der Vaart steevast op zijn hand geeft als hij scoort is dan ook voor haar bedoeld, verklapt ze. "Dat hij op zo'n moment aan mij denkt is toch geweldig", zegt Meis.