Amy Winehouse wil niet scheiden

AMSTERDAM - Amy Winehouse wil niet scheiden van haar man Blake Fielder-Civil. "Ik houd nog steeds van hem", vertelt ze aan de Britse krant The Sun.

"Hij zit nog in de gevangenis, maar zodra hij vrijkomt ben ik er om hem op te vangen."

Fielder-Civil werd vorig jaar veroordeeld tot een celstraf van 27 maanden voor het mishandelen van een kroegbaas en het vervolgens proberen om te kopen van de man.

Hij kwam in december vervroegd vrij. Nog geen maand later werd hij opnieuw opgesloten. Fielder-Civil, die met een drugsverslaving kampt, zou de voorwaarden voor zijn vervroegde vrijlating hebben overtreden.

Echtscheidingsprocedure

Vanuit de cel zou Fielder-Civil eerder deze maand zijn raadsman opdracht hebben gegeven de echtscheidingsprocedure in gang te zetten, toen foto's opdoken van zijn echtgenote met haar vakantieliefde, de 21-jarige Josh Bowman.

"Josh was heel lief, maar het was maar een vakantieliefde", legt Winehouse uit. "Ik heb Blake. Zolang hij in de gevangenis zit, blijf ik de bloemetjes buiten zetten. Maar zodra hij vrijkomt, zullen we gewoon weer samen zijn."

Overvliegen

De 25-jarige 'Rehab'-zangeres is van plan om Blake, zodra hij weer op vrije voeten is, over te laten vliegen naar het Caribische eiland.

"Zolang Blake nog in de gevangenis zit, wil ik niet terug naar Groot-Brittannië", vertelt ze. "Ik wil hier blijven en Blake hierheen laten overvliegen. Hij zal het hier geweldig vinden."

Vader

Als het van haar vader Mitch en van haar platenmaatschappij mag, wil Winehouse nog minstens twee maanden op Saint Lucia blijven.

"Ik gebruik geen drugs en doe veel aan fitness", vertelt ze. "Ik ben begonnen met het schrijven van nummers. Ik voel me fantastisch."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie