Roddelbladen: Chris in de krullers en Edwin Evers’ beest in bed

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat Beau deze keer geen bon krijgt, Edwin Evers een beest in bed heeft, Patricia Paay ‘rules’, de speelbaby van Frans Bauer, de krulspelden van Chris Zegers en dat importbruid Yo ‘ja’ zegt tegen Jan. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Vier koters heeft presentator Beau van Erven Dorens. En die wilden allemaal schaatsen. Dus werd de hele bubs in en op de bakfiets geladen.

Het duurde even voordat iedereen op de schaatsen stond, maar toen kon de pret beginnen. Beau glibberde van het ene kind naar het andere en was er maar druk mee.

Omstanders zagen hem bezig en waarschuwden hem grappend dat hij niet in een wak moest belanden, omdat hij anders wéér een boete zou krijgen. Beau sprong immers in de koude Amstel om zijn boek te promoten. De brandweer viste hem er uit en gaf hem een ferme bon. De presentator kon wel lachen en beloofde deze keer OP het water te blijven.

Beest in bed

Radio-presentator Edwin Evers verslikte zich laatst in zijn koffie, meldt Party. In zijn eigen show ‘Evers staat op’ werden zijn bedgeheimen bekend gemaakt. Wat blijkt: zijn vriendin Maaike is een beest in bed!

In de show was een helderziende uitgenodigd en die ‘las’ de toekomst van Evers. Hij gaat iets met tv doen en dit jaar ‘een kind krijgen of maken’. Want: ‘Die Maaike van u, dat is er eentje die flink tekeer kan gaan, die lust er wel pap van.’ meldt de paragnost.

De sidekicks van Edwin bleven er haast in van het lachen, maar de DJ zelf was niet enthousiast. Ten overstaan van miljoenen luisteraars werden zijn bedgeheimen de ether in geslingerd, hoe gênant. Edwin moet maar denken aan alle luisteraars in de file, die hij een hilarische ochtend heeft bezorgd!

Patricia rules!

Tooske Ragas kan wel naar huis. En Patty Brard: eat your heart out. Want Patricia Paay is de onbetwiste koningin van SBS6.

De tv-bazen dragen de ex-zangeres op handen en bieden haar de ene klus na de ander aan. Patricia is enthousiast, een vakvrouw bovendien en positief ingesteld. Anders dus dan de hysterische Patty Brard en de mutsige en afstandelijke Tooske, meent Story.

Natuurlijk is Patricia gevleid en de diva laat zich de complimentjes graag aanleunen. Op dit moment vindt ze haar nieuwe huis in Londen echter het allerbelangrijkste. Ze is lekker verhuisdozen aan het uitpakken en ‘Het is hier zó heerlijk’. En als echte diva meldt ze even fijntjes dat ze hierna wèl moet uitrusten van alle verhuisstress. Op vakantie dus, in Zuid-Afrika en vast geheel in glamoureuze stijl.

Speelbaby

Koter nummer vier is in aantocht en Frans Bauer is blij. In Story vertelt hij dat hij eigenlijk al heel tevreden is met drie jongens. Dit kind komt er dan ook niet speciaal voor hem. Zijn jongste zoontje (3) wordt door de oudere twee (7 en 6) buitengesloten met spelen. Frans en Mariska vinden dat zielig. Vandaar dat ze besloten een speelmaatje voor de jongste te ‘maken’.

Nummer vier is nog niet eens geboren, of hij/zij moet al vredesduif spelen. Dan moet het toch maar weer een jongetje worden. Want of Fransje junior zit te wachten op een speelzusje met roze balletpakjes en poppen, is maar de vraag.

Chris in de krullers

Over Frans Bauer gesproken…Binnenkort komt hij met Bananasplit op tv. Je weet wel, flauwe grappen met BN’ners uithalen. Ook acteur Chris Zegers werd in het ootje genomen.

De ijdele acteur zat bij de kapper en kreeg ‘highlights’, blonde plukjes. Daarvoor was zijn haar in aluminium verpakt. Frans Bauer blééf er bijna in toen hij deze krulspelden zag: ‘Eerlijk gezegd had ik nog nooit zoiets gezien bij een man’ giert hij.

Blijkbaar vond Chris het ook niet echt normaal en voelde hij zich betrapt. Als énige van alle gefilmde BN’ners verbood hij Frans het filmpje uit te zenden. Jammer, vindt Frans in Story, ‘Vooral van die papillotten’.

Ja tegen Jan

Story weet het zeker: Jan Smit heeft Yolanthe Cabau ten huwelijk gevraagd. En ze heeft ja gezegd! De twee torteltjes waren op vakantie in Curaçao en daar sméékte Jan zijn geliefde bijna.

Yolanthe verklapt alleen geheimzinnig dat ‘Jan me elke dag ten huwelijk vraagt’. Maar daar trapt het roddelblad niet in. Zij willen huwelijksklokken horen en liefst zo snel mogelijk.

Deze zomer gaat de bruiloft plaatsvinden, natuurlijk in Volendam. Want hoewel Yolanthe een importbruidje is, voelt zij zich er helemaal thuis. Niet verwonderlijk, als je in zo’n riante miljoenenvilla met inpandige bioscoop en feestkelder woont.

Tip de redactie